Samen Slank Challenge in Delft start op 1 juni !

Wil jij een gezonde levensstijl, succesvol afvallen en je fit voelen deze zomer? Dan is de Samen Slank Challenge iets voor jou! Ik ga je helpen jouw doel te behalen.

Doe mee en ga de uitdaging aan!

Tijdens deze afslankchallenge start je met PowerSlim en begeleid ik jou bij het behalen van jouw afslankdoel. Je ontvangt van mij gedurende 4 weken tips, adviezen, recepten en leuke extra’s. Wekelijks bespreken we jouw resultaten om te kijken hoe je ervoor staat.
 
PowerSlim: samen naar een goede balans

De top 3 dingen die deelnemers in mijn ervaring het fijnste vinden aan het PowerSlim programma:
✓ Het grote aanbod aan producten zoals muesli, crackers, wraps etc. Dit maakt gezond eten supermakkelijk. Ik help je graag om volop te variëren met heerlijke maaltijden.
Zes eetmomenten per dag.
Mijn persoonlijke hulp en begeleiding. Zolang je het programma volgt, zijn hier geen kosten aan verbonden.

Afslanken doen we samen!

Even voorstellen: Joan Westgeest, jouw persoonlijke coach in Delft

Hi, ik ben Joan Westgeest. Dagelijks zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker (en gezelliger) afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PowerSlim programma help ik jou persoonlijk bij het bereiken van jouw afslankdoel van de challenge. Besluit je na de challenge door te gaan met het PowerSlim programma blijf ik je ondersteunen bij het bereiken van jouw ideale gewicht.

Wil je genieten van eten terwijl je je gaandeweg ook nog fitter en gezonder voelt? Zet dan nu de eerste stap door mee te doen met de Samen Slank challenge.

4 weken lang ontvang je tips, adviezen, motivatie, recepten, leuke extra’s en kun je meedoen aan activiteiten die worden georganiseerd.

* Vóór de start van de challenge krijg je gratis een leuke challenge goodiebag met o.a. een lunchpot, Power Slim planner en twee magazines
* Wekelijks consult met je persoonlijk coach zit inbegrepen bij de challenge
* In een besloten Facebookgroep kun je elkaar motiveren, recepten delen en vragen stellen

Doe mee en vul het onderstaande formulier in vóór 1 juni!


Tatiana Voorbrood (-16 kilo)

`Het voelt goed om slank de zomer in te gaan!´ 

Ik was altijd de persoon die alles kon eten zonder aan te komen, tot na mijn tweede zwangerschap. Mijn hormonen waren uit balans en de chocolade kwam elke dag uit de kast. Mijn lichaam schreeuwde om suiker en het leek alsof ik maar niet verzadigd raakte. De kilo’s zijn er daardoor ook snel aangekomen.

Inschrijfformulier Samen Slank Challenge

Afvallen in Delft

Wil jij afvallen en woon je in regio Delft?
Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Delft.
Ik ben de voedingscoach die jou helpt om die extra kilo’s kwijt te raken.Afvallen in Delft, samen naar resultaat!!