Weet je dat het roer om moet?

En wil je het lichaam dat jij verdient?

 

 

Wil jij graag afvallen en heb je alles geprobeerd? Als PowerSlim voedingscoach kan ik jou daarbij helpen.

Met behulp van PowerSlim zorg ik ervoor dat jij weer grip krijgt op je gezonde levensstijl. Samen gaan we voor een gezonde start.  
PowerSlim is een afslankprogramma dat je volgt onder mijn persoonlijke begeleiding. Je verliest hiermee niet alleen het gewenste gewicht, maar bereikt ook blijvende verandering in je levensstijl.  

Wekelijks bespreken we uitgebreid je vooruitgang en doorloop je simpel en doeltreffend de drie fases van het PowerSlim programma. Met ongeveer zes maaltijden per dag eet je uitgebalanceerd, gevarieerd èn lekker.  

Na het bereiken van je streefgewicht blijf je nog een jaar lang onder mijn persoonlijke begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt. 

De voordelen van PowerSlim:

✓ Een persoonlijk stappenplan 
✓ Persoonlijke begeleiding 
✓ Lekkere èn verantwoorde producten 
✓ Een gezond eetpatroon dat je kunt volhouden 
✓ Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten 
✓ Behoud van je spiermassa 
✓ Geen jojo effect 

 

SAMEN GAAN WE ERVOOR!

Even voorstellen: Joan Westgeest, jouw persoonlijke coach in Delft

Hi, ik ben Joan Westgeest. Dagelijks zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker (en gezelliger) afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PowerSlim programma help ik jou persoonlijk bij het bereiken van jouw afslankdoel. En daarbij blijf ik je begeleiden, om je te helpen jouw gewenste gewicht en jouw nieuwe energie ook daadwerkelijk te behouden.  
Everdine de Vreede-Volkers (-20 kg)

`Ik ben meer afgevallen dan mijn streefgewicht was en dat wil ik graag zo houden!´ 

Op 13 maart 2020 werd het voor mij thuiswerken. De hele dag achter je laptop en weinig beweging. Ook ben ik flamenco dansdocente, dus normaliter beweeg ik genoeg, maar door de corona kon ik ook geen les meer geven. Het thuiswerken bevalt me prima, maar niet kunnen dansen is afzien voor mij. Ik ga sinds 19 jaar ieder jaar naar Sevilla om bij te scholen, maar mijn jubileum van de 20e keer ging niet door, heel erg jammer! Na twee maanden werd het mooi weer en ik wilde een zomerjurkje aantrekken, maar wat schrok ik toen ik in de spiegel keek! Dit kon écht niet meer! Zó wilde ik me absoluut niet gaan vertonen. Ik leek wel zwanger, wat een buik en een achterwerk. Met mijn 1,65 meter en 86,5 kilo zwaar, werd het écht tijd om hier iets aan te gaan doen.

 

 

Wil je graag dat ik contact met je opneem? Of heb je een vraag?

Vul dan onderstaand contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Ben jij ook klaar voor een verandering?

Wil jij afvallen en woon je in regio Delft?
Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Delft.
Ik ben de voedingscoach die jou helpt om die extra kilo’s kwijt te raken.Afvallen in Delft, samen naar resultaat!!