Sandra van Iersel-Quak (-15 kg)

Ik kwam terug van vakantie en mijn kleding paste niet meer. Ik had me in mijn drie weken vakantie iets te veel laten gaan en was 6 kg aangekomen. Ik woog 92 kg voelde me slap en futloos en ik zat niet lekker in mijn vel. Ik wist dat ik iets aan mijn leefstijl moest veranderen. 

Lees meer...
Geschreven door Joan Westgeest

Esther van Prooijen (-20 kg)

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug. 

Lees meer...
Geschreven door Joan Westgeest

Kiki Arts (-35 kg)

Nadat het een hele tijd niet goed met me ging door een burn-out/depressie, stuurde ik 27 april 2020 mijn PowerSlim coach een berichtje. Ik wil een afspraak maken want ik wil zo snel mogelijk beginnen met PowerSlim, ik was er helemaal klaar mee! Ook de gedachten aan een gezonde levensstijl in deze coronatijd zette me aan het denken.

Lees meer...
Geschreven door Joan Westgeest

Everdine de Vreede-Volkers (-20 kg)

Op 13 maart 2020 werd het voor mij thuiswerken. De hele dag achter je laptop en weinig beweging. Ook ben ik flamenco dansdocente, dus normaliter beweeg ik genoeg, maar door de corona kon ik ook geen les meer geven. Het thuiswerken bevalt me prima, maar niet kunnen dansen is afzien voor mij. Ik ga sinds 19 jaar ieder jaar naar Sevilla om bij te scholen, maar mijn jubileum van de 20e keer ging niet door, heel erg jammer! Na twee maanden werd het mooi weer en ik wilde een zomerjurkje aantrekken, maar wat schrok ik toen ik in de spiegel keek! Dit kon écht niet meer! Zó wilde ik me absoluut niet gaan vertonen. Ik leek wel zwanger, wat een buik en een achterwerk. Met mijn 1,65 meter en 86,5 kilo zwaar, werd het écht tijd om hier iets aan te gaan doen.

Lees meer...
Geschreven door Joan Westgeest

Linda (-13 kg)

Mijn naam is Linda en ik ben moeder van drie jonge kinderen van 1, 4 en 5 jaar. Afgelopen jaren hebben volop in het teken gestaan van zwangerschappen en ben ik een jaar lang behoorlijk ziek geweest.

Lees meer...
Geschreven door Joan Westgeest

Samen aan de slag voor jouw gezonde gewicht?