Kitty van der Veer

Geschreven door Joan Westgeest

Ik ben ontzettend blij dat ik in aanraking ben gekomen met het PowerSlim programma. Als kind was ik altijd al stevig, maar nog niet ‘te’. Vanaf de puberteit heb ik nare ervaringen meegemaakt en kreeg ik veel emoties te verduren, waardoor de kilo’s eraan vlogen. Ik kocht mijn eigen chips en snoep en ik at het stiekem op. Uit schaamte kon ik me in het openbaar goed inhouden, maar toch heb ik de 128 kilo aangetikt.

Voordat ik met PowerSlim begon, heb ik drie serieuze lijnpogingen gedaan. Dit deed ik door op de calorieën te letten en belachelijk veel te sporten. Dit is nu niet meer haalbaar omdat ik een gezin heb, daarnaast moet je je afvragen of het gezond is… Het werkte wel, en na een aantal jojo momenten kwam ik uit op een gewicht van 93 kilo. Ik ben 1.73 m, dus dit was nog steeds te zwaar, maar omdat ik 128 kilo heb gewogen was ik hier ontzettend blij mee! Na een zware jeugd lachte het leven mij weer toe, ik had wel wat pieken en dalen, maar wie heeft die niet?

Op mijn 27e ontmoette ik mijn droomvent, en in 2014 werd ons geluk nog groter door de komst van ons zoontje. Echter, door een grote verbouwing in ons nieuwe huis en het verliezen van mijn geweldig leuke baan als etaleuse bij de V&D, waar ik 11 jaar gewerkt heb, merkte ik dat ik in een dip belandde. Het besef van werkloos zijn drong door en sollicitaties liepen niet, ik kreeg de ene afwijzing na de andere. Natuurlijk heb ik een lieve man en een prachtzoon, maar sommige emoties komen vooral naar boven als je alleen bent. Ik ging weer snaaien… De vakantiekilo’s die ik normaal zo weer kwijt was, bleven eraan en mijn gewicht ging weer richting die, in mijn ogen, zwarte 100 kilo.

Dankzij een fantastisch programma, super begeleiding en een sterke wil, heb ik een prachtig resultaat voor elkaar gebokst.

In het begin moest ik echt even aan het PowerSlim programma wennen. Mijn lichaam ging omschakelen, ik was wat slap en misselijk, maar door het drinken van bouillon was ik na 2 weken volledig gewend en vlogen de kilo’s eraf. Ik ben gaan ontdekken welke PowerSlim producten ik het lekkerst vind, ik kan er dan ook echt naar uitkijken als die producten op mijn menu staan! De chocolate chip koeken en de wraps zijn mijn absolute favorieten :)

Nog een paar kilo, dan zit ik op mijn streefgewicht, en met een jaar nazorg heb ik er alle vertrouwen in dat ik het vol ga houden! Ik ben zelfverzekerder, straal meer en vind het nu leuk om bijvoorbeeld samen met mijn zoontje op de foto te gaan. Dit gevoel wil ik niet meer kwijt!

Update – 3 weken later
Vandaag heb ik mijn weegmoment bij mijn PowerSlim coach. Ik kijk tegenwoordig gewoon uit naar de weegmomenten, eens kijken welk succes we dit keer bereikt hebben. En ja, de vlag kan uit! Ik heb mijn streefgewicht bereikt. YES!!! Ik zit zelfs een kilo onder mijn streefgewicht! Nu de stabilisatiefase in. Na de ervaringen van afgelopen weken, heb ik daar het volste vertrouwen in. Voor mij is bewezen dat PowerSlim werkt. Ik hoop dat ik met mijn verhaal anderen kan inspireren om ook weer te stralen en trots te zijn op zichzelf!

Samen aan de slag voor jouw gezonde gewicht?