Masja v/d Ende (-21,6 kg)

Geschreven door Joan Westgeest

13-4-2018

Na twee zwangerschappen was ik veel te zwaar. Na enkele mislukte lijnpogingen met diëtistes, zag ik Joan voorbij komen op Facebook. Bij de diëten die ik gevolgd had, moest je vooral veel minder eten. Ik werd daar letterlijk naar en flauw van. Werd erg duizelig. Ik ben met Joan gaan praten om te vragen of zij dacht dat dat ook anders zou kunnen. Ze legde me geduldig uit hoe PowerSlim werkt.

Na even nadenken besloot ik te starten. Het begin was even wennen, maar al snel voelde ik me kiplekker. De flauwtes en duizeligheid waren bij dit dieet niet aanwezig. Je eet elke twee uur, dat hielp mij enorm. De PowerSlim-producten zijn lekker en veelzijdig. Voor elk wat wils. Gewoon brood, crackers, chipjes. Zelfs lekkere chocoladerepen. Soms was het best moeilijk, maar dan was Joan daar om je bij te staan. Ze antwoordt echt altijd via de app, ook op zondag en ‘s avonds.

Na een half jaar, zat ik zo goed als op mijn streefgewicht en gingen we opbouwen. Ook weer een hele nieuwe, spannende fase, omdat je de PowerSlim producten af gaat bouwen. Je mag weer heel veel en dat is best spannend. Maar je doet dit met veel hulp van Joan, dus ook dit is me gelukt.

Wat ik wel heel fijn vind is dat er nu een nieuwe lijn is, de Balance lijn. Betaalbare producten met weinig koolhydraten en behoorlijk wat eiwitten. In de supermarkt kom je dit namelijk niet tegen.

Wat ik merk, is dat veel mensen zeggen; je bent nu op gewicht, maar dat houd je er toch niet af. Als je stopt met je dieet, zitten de kilo’s er zo weer aan. Maar dan vertel ik dat ik nog een heel jaar bij Joan blijf, al mijn vragen mag stellen, we mijn gewicht in de gaten blijven houden en ze me blijft bijsturen als ik even moeilijke momenten ken. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit me gaat lukken.

Als je twijfelt over PowerSlim, maak dan gewoon eens een afspraak bij Joan. Ze is ervaringsdeskundige, weet waar ze over praat. En het is geheel vrijblijvend, ik heb ook eerst lang nagedacht en daar was alle ruimte voor. Ze denkt altijd met je mee en is er altijd voor je, heel fijn. Verder is er volop gratis parkeergelegenheid bij Joan, ook fijn. Dus, schroom niet, gewoon doen. Ik ben 21,6 kilo afgevallen en ben er dolblij mee!!!!

Samen aan de slag voor jouw gezonde gewicht?