Heleen Oevering: "voor mij dit jaar een stralend begin!"

Geschreven door Joan Westgeest

30-12-2018

Ik zat niet lekker in mijn vel. Wat ik ook probeerde, het lukte me maar niet om mijn doel te bereiken. Ik was een typische jojo’er. Op 1 januari 2018 deed ik mee aan de nieuwjaarsduik. Toen ik mezelf op een filmpje daarvan terug zag, schrok ik. Ik besloot dat het genoeg was. De gehele maand januari probeerde ik van alles maar toen niets bleek te helpen was ik radeloos.

Een vriendin van me vertelde over haar PowerSlim coach en ik besloot contact met haar op te nemen. In het begin was ik een beetje sceptisch omdat ik al zoveel had geprobeerd, maar ik besloot er voor te gaan! Ik ging in juni op vakantie en mijn doel was, in bikini zonder me daarvoor te hoeven schamen.

Vanaf het eerste moment was ik blij verrast. Het PowerSlim programma was prima te combineren met mijn gezinsleven en mijn onregelmatige werktijden. Het traject ging me heel goed af.

Mijn coach was een grote steun, als het even niet goed ging kon ik haar altijd bereiken. Inmiddels is mijn man ook gestart met het PowerSlim programma, het is heel fijn om dit samen te doen.

Ik had nooit gedacht dat ik dit kon zeggen, maar inmiddels heb ik mijn doel bereikt! PowerSlim is me super goed bevallen. Ik zit nu in de derde fase van het programma waarin ik samen met mijn coach mijn voedingspatroon ga aanpassen, zodat ik ook in balans blijf en niet terugval in mijn oude gewoontes. Met de hulp van mijn coach ben ik er van overtuigd dat dat gaat lukken!

Om dit jaar goed te starten maak ik weer een nieuwjaarsduik, maar dan vol zelfvertrouwen!

Samen aan de slag voor jouw gezonde gewicht?