Karin Schrijver

Voordat ik met PowerSlim begon, was ik niet blij met mijn lichaam. Ik heb eigenlijk altijd wel overgewicht gehad, maar niet overdreven. Toen vorig jaar de zomer begon ging er bij mij een knop om , ik moest namelijk weer in badkleding. Ik besloot te starten met PowerSlim bij een PowerSlim center bij mij in de buurt. Mijn doel was om zelfverzekerd in badkleding op het strand te kunnen liggen. Ik vond het PowerSlim programma echt super! Dankzij de fijne begeleiding van mijn coach en de koolhydraatarme en eiwitrijke producten was het goed vol te houden.

Lees meer...
Geschreven door Joan Westgeest

Rosalie van Ganzewinkel (-42 kg)

Het begon met het moment dat ik een oude bekende zag en ik me heb omgedraaid zodat hij mij niet zou zien. Ik wilde gewoon zo niet gezien worden door iemand die niet wist hoeveel ik was aangekomen. Ik merkte dat ik mezelf echt begon te schamen voor hoe ik eruit zag. Het werd tijd om hier wat aan te doen. Niet alleen omdat ik mezelf schaamde, maar ook omdat ik gewoon niet achter mijn kinderen aan kon rennen. Mijn jongste is 6 jaar en dat had ik dus nog nooit gedaan. Ik had lichamelijk erg veel klachten, was altijd moe en de trap op naar de zolder moest met een rustpauze.

Lees meer...
Geschreven door Joan Westgeest

Heleen Oevering: "voor mij dit jaar een stralend begin!"

30-12-2018

Ik zat niet lekker in mijn vel. Wat ik ook probeerde, het lukte me maar niet om mijn doel te bereiken. Ik was een typische jojo’er. Op 1 januari 2018 deed ik mee aan de nieuwjaarsduik. Toen ik mezelf op een filmpje daarvan terug zag, schrok ik. Ik besloot dat het genoeg was. De gehele maand januari probeerde ik van alles maar toen niets bleek te helpen was ik radeloos.

Lees meer...
Geschreven door Joan Westgeest

Sandra Korver (-22 kg)

5.7.2018

Vorig jaar mei kwam ik een nichtje tegen die ik een tijd niet gezien had en er super uit zag. Ik vroeg haar hoe ze zo slank geworden was en ze vertelde mij van Powerslim. Ik heb de volgende dag gegoogeld en een afspraak met Joan gemaakt en dezelfde week ben ik begonnen. Ik was veel te zwaar en al jaren was ik een jojo met mij gewicht. Ik heb elk dieet geprobeerd en altijd viel ik af maar het bleef er nooit af.

Lees meer...
Geschreven door Joan Westgeest

Masja v/d Ende (-21,6 kg)

13-4-2018

Na twee zwangerschappen was ik veel te zwaar. Na enkele mislukte lijnpogingen met diëtistes, zag ik Joan voorbij komen op Facebook. Bij de diëten die ik gevolgd had, moest je vooral veel minder eten. Ik werd daar letterlijk naar en flauw van. Werd erg duizelig. Ik ben met Joan gaan praten om te vragen of zij dacht dat dat ook anders zou kunnen. Ze legde me geduldig uit hoe PowerSlim werkt.

Lees meer...
Geschreven door Joan Westgeest

Samen aan de slag voor jouw gezonde gewicht?