Heerlijk in balans blijven


Afvallen is één ding maar op gewicht blijven is minstens zo belangrijk. PowerSlim Balance is speciaal samengesteld om in balans te blijven, niet om gewicht mee te verliezen. JOAN coacht je is PowerSlim Center in Delft en onder mijn persoonlijke begeleiding blijf je op gewicht als je je streefgewicht hebt bereikt.
  • Het lekkere en koolhydraatarme alternatief
  • Verantwoord alternatief voor voedingsmiddelen uit de supermarkt
  • Lager in koolhydraten en hoger in eiwitten dan reguliere supermarktproducten
  • Geschikt voor het hele gezin
  • Diverse PowerSlim Balance producten zitten in een grootverpakking
  • Ontwikkeld door een team van diëtisten

Het geheim van het behalen én behouden van een gezond gewicht

Je herkent het vast wel: een heerlijk, vol en dynamisch leven waarbij je steevast tijd te kort komt. Als je een druk leven hebt, kan het soms best moeilijk zijn om lekkere maaltijden op tafel te zetten die niet te veel tijd kosten maar wel gezond zijn. Hoe blijf je in balans en bereid je gezonde en lekkere gerechten waarmee je ook je kritische weegschaal in evenwicht houdt?  De basis om lekker in balans te blijven is een koolhydraatarm en eiwitrijk voedingspatroon vol voedingsstoffen.

PowerSlim Balance is ontwikkeld voor diegenen die hun streefgewicht hebben bereikt en op zoek zijn naar producten om hun gezonde en koolhydraatarme levensstijl voort te zetten. Ook na het behalen van je streefgewicht heb je behoefte aan structuur en gemak.

Het PowerSlim Balance assortiment bestaat uit 18 producten en binnenkort zullen er meer PowerSlim Balance producten worden geïntroduceerd. Er is ruime keuze voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Muesli, broodbakmix, crackers, penne, spaghetti, soja rijst, diverse repen, kaascrackertjes, wafels, cookies, melkchocolade, paprikachips, chocoladeijs zitten in het assortiment. Zeker weten dat er een heleboel bij zit wat jij lekker vindt.

GRATIS kookboek "Heerlijk in balans"

In het nieuwe kookboek "Heerlijk in balans" staan 65 heerlijke, koolhydraatarme gerechten voor ontbijt, lunch, avondeten en toetjes. Tijdelijk krijg je dit kookboek cadeau bij aankoop van een PowerSlim Balance Proefbox met producten uit de categorieën Ontbijt, Lunch, Maaltijden en Snacks.

Op gewicht blijven in Delft

JOAN coacht je is PowerSlim Center in Delft en onder mijn persoonlijke begeleiding blijf je op gewicht. Ik geef je de noodzakelijke ondersteuning op lastige momenten en ik ben er voor je als je het eng vindt om het "alleen te moeten doen'.

Samen aan de slag voor jouw gezonde gewicht?