Wat kost PS. food & lifestyle?


Wat je kwijt bent aan kosten voor PS. food & lifestyle verschilt per persoon. Het ligt er maar net aan en welke producten je kiest.

Gratis coaching

Uit ervaring weet ik dat de wekelijkse begeleiding heel belangrijk is voor het beste resultaat. Als je na het gratis intakegesprek t.w.v. € 49,- besluit om het PS. food & lifestyle traject met JOAN coacht je te starten dan zit de begeleiding daarbij inbegrepen tot je je streefgewicht hebt bereikt én nog 1 jaar daarna.

Producten

De kosten zijn per persoon verschillend en afhankelijk van je startgewicht. Een PS. food & lifestyle maaltijd of eetmoment kost ca. € 2,50. Heb je 5 producten per dag nodig, dan ben je in de eerste fase € 12,50 per dag en tussen de € 80,- en € 90,- per week kwijt. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt; deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken. De kosten van de wekelijkse begeleiding zijn hierbij inbegrepen. 

In de volgende fasen bouw je het aantal PS. food & lifestyle producten af. Uiteindelijk ga je over naar normale voeding en je wordt hierbij begeleid tot het bereiken van je streefgewicht en nog een jaar daarna om terugval te voorkomen.

Starterspakket

Als je start met PS. food & lifestyle kun je kiezen voor het PS. food & lifestyle starterspakket dat 7 dagdoosjes bevat: voor iedere dag een apart doosje met producten. Het geeft een goed beeld van alle producten die er zijn. Op deze manier kan je van alles proeven en er zo achter komen welke je wel of niet lekker vindt. Zo kun je daarna gerichter kan bestellen. 

Wil je precies weten wat de investering voor jou zal zijn? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

Samen aan de slag voor jouw gezonde gewicht?