Niet minder, maar ánders eten


PS. food & lifestyle is speciaal ontwikkeld om jou te helpen naar een gezonde en evenwichtige levensstijl terwijl je lekker blijft genieten. JOAN coacht je is PS. food & lifestyle Center in Delft en onder mijn persoonlijke begeleiding ga je afvallen.
  • Snel resultaat (1 tot 2 kilo per week gewichtsverlies)
  • Makkelijk vol te houden
  • Wetenschappelijk onderbouwd
  • Behoud van spiermassa en stofwisseling
  • Wekelijks persoonlijke coaching gedurende het eerste jaar
  • Geen jo-jo effect en geen hongergevoel

Afvallen door anders te eten

De PS. food & lifestyle afslankmethode is een koolhydraatarme en eiwitrijke manier van eten. Met PS. food & lifestyle eet je 6x per dag. Elke 2 tot 2,5 uur heb je een eetmoment. Het PS. food & lifestyle assortiment bestaat uit meer dan 120 producten. Dus er is ruime keuze voor je ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Croissants, meerzadenbolletjes, brood, smoothies, chocoladerepen, chips, pasta, rijst, soep en nog veel meer  zitten in het assortiment. Zeker weten dat er een heleboel bij zit wat jij lekker vindt. Deze producten gebruik je naast groente, vis, vlees, eieren, kruiden etc. Doordat je lekker eet en geen honger hebt, is het makkelijk vol te houden. Daarom is mijn mening ook: afslanken en lekker eten gaan prima samen!

Wetenschappelijk onderbouwd

Eiwitten spelen een belangrijke rol bij gewichtsverlies met behoud van spiermassa. Steeds meer wetenschappelijke studies tonen aan dat een verhoogde eiwitinname met daarnaast een minimale aanvoer van koolhydraten en vetten het meest efficiënt is om gewicht te verliezen. Eiwitrijke en koolhydraatarme voeding is de beste manier om gewicht te verliezen én het gewichtsverlies te behouden. Deze bevindingen sluiten perfect aan bij de PowerSlim afslankmethode.

PS. food & lifestyle is medisch onderbouwd, het is een veilige methode om snel en verantwoord af te vallen. Het is geschikt voor iedereen: of je nu 5 kg of 50 kg af wilt vallen.

Afvallen in Delft

JOAN coacht je is PS. food & lifestyle Center in Delft en onder mijn persoonlijke begeleiding ga je afvallen. Graag wil ik ook jou helpen om af te vallen en op gewicht te blijven.

Samen aan de slag voor jouw gezonde gewicht?