Hoe beweeg jij?


Regelmatig bewegen levert - in combinatie met aanpassen van het voedingspatroon - een belangrijke bijdrage aan het proces van afvallen. Je verkrijgt pas echt blijvend resultaat als je je levensstijl ook blijvend aanpast. Naast goede voeding en langdurige begeleiding door je coach is lichaamsbeweging onmisbaar om je lichaam gezond, fit en slank te houden.


Sommige mensen zijn sportief ingesteld en kunnen makkelijk besluiten om regelmatig een sport te gaan beoefenen. Voor andere is de drempel om te gaan sporten een stuk hoger. Toch kunnen ook zij gemakkelijk meer bewegen door eenvoudige aanpassingen te doen in hun dagelijkse leven. Deze “kleinigheden” kunnen een groot effect hebben als je ze consequent volhoudt.

Ik ga je helpen na te gaan wat voor jou gemakkelijke manieren zijn om beweging in te bouwen in je levensstijl. Denk hierbij aan onderstaande voorbeelden:

  • Pak voor korte afstanden de fiets of ga lopen en laat de auto staan
  • Neem de trap in plaats van de lift
  • Ga tijdens de lunchpauze een stuk wandelen bijv. met een collega
  • Etc.

Sporten via JOAN coacht je

Ben jij iemand die sportief is en wil je gaan sporten in een sportschool om het afvallen te versnellen?

Hartstikke goed! Ik heb een speciale aanbieding voor je zodat je voordelig kunt gaan sporten. Je kunt hiervan gebruik maken tijdens het coachingstraject met JOAN coacht je. Bij deze sportschool ga je sporten met een schema dat speciaal is opgesteld voor iedereen die afvalt met PowerSlim. Interesse? Laat het me weten!

Samen aan de slag voor jouw gezonde gewicht?