Campagne PowerSlim

Ik merk dat ik me begin te schamen voor hoe ik eruit zie.
Ik baal gewoon van mijn overgewicht.
Het wordt tijd om hier wat aan te doen.

Deze keer ga jij wel je streefgewicht bereiken èn behouden,
want je staat er niet alleen voor.

En nee… het is nog niet te laat!

Samen gaan wij op weg naar resultaat!

Samen gaan we ervoor

'Mijn te grote kleding is de deur uit!'

Het begon met het moment dat ik een oude bekende zag en ik me heb omgedraaid zodat hij mij niet zou zien. Ik wilde gewoon zo niet gezien worden door iemand die niet wist hoeveel ik was aangekomen. Ik merkte dat ik mezelf echt begon te schamen voor hoe ik eruit zag. Het werd tijd om hier wat aan te doen. Niet alleen omdat ik mezelf schaamde, maar ook omdat ik gewoon niet achter mijn kinderen aan kon rennen. Mijn jongste is 6 jaar en dat had ik dus nog nooit gedaan. Ik had lichamelijk erg veel klachten, was altijd moe en de trap op naar de zolder moest met een rustpauze.

Rosalie van Ganzewinkel

Jouw voedingscoach

Laten we eerlijk zijn: een goede balans tussen lekker en gezond leven vinden en vasthouden is soms moeilijk. Zeker wanneer anderen volop genieten van lekkere dingen. Een steuntje in de rug is dan een uitkomst, zodat je niet zwicht voor de verleidingen. PowerSlim biedt dat steuntje.

PowerSlim is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten.

Door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma, dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. Er is hierbij uitgegaan van de laatste wetenschappelijke inzichten.

Joan Westgeest - Samen naar gezond gewicht

Voedingscoach in Berkel en Rodenrijs, samen naar resultaat!!

Mijn naam is Joan Westgeest, jouw voedingscoach in Berkel en Rodenrijs

Van jongs af aan al heb ik een passie voor koken en lekker eten. Ik heb diverse opleidingen op het gebied van voeding en gewicht gevolgd zoals Voedingstherapie, Natuurvoedingsadviseur en Gewichtsconsulent. Mijn kennis blijf ik vergroten, over voeding ben je immers nooit uitgeleerd. Mijn boodschap is dat ‘smakelijk en verantwoord eten prima samengaan’.

Ik ben een betrokken voedingscoach en ik heb tijd en aandacht voor jouw persoonlijke situatie. Samen met jou ga ik op zoek naar een passend eetpatroon, en zal ik je blijven motiveren bij het bereiken en behouden van het gewenste resultaat.

Wil je genieten van eten terwijl je je gaandeweg ook nog fitter en gezonder voelt? Zet dan nu de eerste stap door contact op te nemen voor een afspraak.Samen gaan we ervoor zorgen dat het lukt!

Mocht je een vraag hebben, vul dan s.v.p. onderstaand formulier in. Ik neem dan contact met je op.

Afslanken in Berkel en Rodenrijs

Wil jij afslanken en woon je in Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs of Pijnacker?
Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Berkel en Rodenrijs.
Ik ben de voedingscoach die jou helpt om die extra kilo’s kwijt te raken.

Afslanken in Berkel en Rodenrijs, samen naar resultaat!!

Scroll naar boven