Afvallen in 3 fases

De start van het programma

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en doelen.
Zodra je begint met het PS. food & lifestyle programma begin je met het starterspakket. Dit is een allesomvattend pakket voor de eerste week. Je kunt denken aan producten, een kookboek en allerlei brochures die jou tijdens de eerste week op weg helpen.

Na het starterspakket neem je wekelijks producten mee die je lekker vindt. Het gemiddelde gewichtsverlies in de eerste fase is zo’n 1 – 2 kilo per week. Afhankelijk van je geslacht, leeftijd, lengte en bijvoorbeeld dieetverleden en medicatie.

In de volgende fases bouw je de PS. food & lifestyle producten af en eet je weer meer producten uit de supermarkt. Maar PS. food & lifestyle biedt ook een productlijn speciaal bedoeld voor gewichtsbehoud. Dit zijn reguliere producten die je nog jarenlang naar wens kunt gebruiken. Hierbij kun je denken aan muesli’s, pasta’s en tussendoortjes voor onderweg. Je leert in deze fase hoe je het best jouw voedingspatroon kunt inrichten om je bereikte gewicht vast te houden.

Snel afvallen

In de eerste fase eet dagelijks van 5 tot wel 7 PS. food & lifestyle producten. Je kunt hier nog mager vlees, vis, eieren en vele soorten groenten en kruiden aan toevoegen. In deze fase staat snel afvallen centraal en bereik je het grootste gedeelte van je gewichtsverlies. In deze fase zie ik je iedere week.

Streefgewicht bereiken

In deze overgangsfase ben je al bijna op je streefgewicht. Langzaamaan voegen we meer voedingssoorten aan het menu toe. Fruit, kaas, noten en graanproducten vinden stapsgewijs weer een plekje in je dagelijkse voeding.

Op je streefgewicht blijven

Na het behalen van je streefgewicht, blijf je nog een jaar lang maandelijks onder mijn begeleiding, om terugval te voorkomen.

Samen aan de slag voor jouw gezonde gewicht?

Scroll naar boven