Hoe beweeg jij? Wandelen, tuinieren etc.

Hoe beweeg jij?

Regelmatig bewegen levert - in combinatie met aanpassen van het voedingspatroon - een belangrijke bijdrage aan het proces van afvallen. Je verkrijgt pas echt blijvend resultaat als je je levensstijl ook blijvend aanpast. Naast goede voeding en langdurige begeleiding door je coach is lichaamsbeweging onmisbaar om je lichaam gezond, fit en slank te houden.

Lichaamsbeweging is onmisbaar

Sommige mensen zijn sportief ingesteld en kunnen makkelijk besluiten om regelmatig een sport te gaan beoefenen. Voor anderen is de drempel om te gaan sporten een stuk hoger. Toch kunnen ook zij gemakkelijk meer bewegen door eenvoudige aanpassingen te doen in hun dagelijkse leven. Deze “kleinigheden” kunnen een groot effect hebben als je ze consequent volhoudt.

Ik ga je helpen na te gaan wat voor jou gemakkelijke manieren zijn om beweging in te bouwen in je levensstijl. Denk hierbij aan onderstaande voorbeelden:

  • Pak voor korte afstanden de fiets of ga lopen en laat de auto staan
  • Neem de trap in plaats van de lift
  • Ga tijdens de lunchpauze een stuk wandelen bijv. met een collega

Wil je starten met hardlopen, maar vind je het lastig om dit zelf te doen? Of wil je gewoon fit worden samen met andere startende hardlopers? Train dan in 10 weken naar de 5 km in de opstartgroep bij Loopgroep Berkel (www.loopgroepberkel.nl), de leukste hardloopgroep van Berkel en Rodenrijs, waar plezier beleven aan het samen hardlopen voorop staat!  De opstartgroepen starten 2x per jaar. 

Samen gaan we ervoor

Samen aan de slag voor jouw gezonde gewicht?

Scroll naar boven