Joan Westgeest luistert naar een client

Stap voor stap naar een gezonde levensstijl

Samen met mij ga je de strijd aan tegen de kilo’s. Nu ga je eindelijk je doel bereiken. Ik geef je de kracht en motivatie en ontneem de frustratie.

Nu hoef je niet meer verplicht uren in de keuken te staan, calorieën te tellen of minimaal te eten, zoals bij eerdere dieetpogingen. Ik zorg voor de juiste balans in je leven en geef je persoonlijke steun, tools en de kracht om door te zetten. Hierdoor behaal en behoud je je streefgewicht. Afvallen doe je niet alleen, maar samen met mij.

Onafhankelijk voedingsadvies

Ik ga je helpen om inzicht te krijgen in je voedingspatroon. Je kunt al je persoonlijke vragen en problemen op het gebied van voeding bij mij kwijt. Als voedingsadviseur laat ik me niet leiden door trends en hypes. Tegenwoordig hoef je de krant maar open te slaan of het internet op te gaan en je struikelt over artikelen over “superfoods”, biologische producten en de schadelijke of positieve gezondheidseffecten van een glas wijn. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Het lijkt erop dat iedereen over voeding praat, maar iedereen heeft weer een andere mening. Zijn koolhydraten nou slecht voor je niet? Welke vetten zijn wel goed en welke niet? Zijn vitaminepillen onzin of toch niet? Is suiker verslavend en is stevia wel goed? Je weet dat je gezonder zou willen eten, maar hoe? Je weet niet meer wat waar is en wat niet. Ik laat me niet leiden door de waan van de dag en geef je een onafhankelijk voedingsadvies op basis van de door mij opgedane kennis en ervaring.

Stap voor stap naar een gezonde levensstijl

Als voedingsconsulent help ik mensen inzicht te krijgen in hun leef- en voedingspatroon. Ik coach je naar een gezondere levensstijl, waarin je zelf verantwoordelijk bent voor je gedrag en je eetgewoonten. Ieder consult brengt je daadwerkelijk een stap in de richting van een nieuwe, gezonde levensstijl. Ik zal gericht te werk gaan met een behandelplan dat op jou is toegesneden. We gaan samen na waar de problemen liggen met eten en zodra deze problemen bekend zijn, ga ik je leren ze onder controle te krijgen. Het voedingspatroon zal dusdanig moeten wijzigen dat je niet meer in je oude gewoonten kan terugvallen. Uiteraard zal ik je hierbij intensief begeleiden.

In het behandelplan zul je een aantal stappen moeten zetten. Niet allemaal tegelijk, want dan loop je te hard van stapel. De volgende onderwerpen zullen o.a. in onze consulten aan bod komen:

  • Eetgedrag tijdens de maaltijden
  • Hapjes tussendoor
  • Omgaan met voedsel
  • Inschakelen van de omgeving
  • Eten bij anderen, buitenshuis
  • De onvermijdelijke inzinking
  • Adviezen voor gezond eten
  • Lichamelijke activiteit
  • Wintersport tips

Jouw gecertificeerde PS. food & lifestyle coach

Graag wil ik ook jou helpen met afslanken en op gewicht te blijven. Gaan we samen aan de slag voor jouw gezonde gewicht? Bel of mail me vandaag nog.

Samen gaan we ervoor

Samen aan de slag voor jouw gezonde gewicht?

Scroll naar boven