Doel behalen en vasthouden

Je staat er niet alleen voor. Als jouw persoonlijke voedingscoach kan ik jou bijstaan in elke stap in de richting van jouw nieuwe levensstijl. Samen gaan we op weg naar een gezond gewicht voor altijd.
In het kennismakingsgesprek zal ik uitgebreid de tijd voor je nemen en wil ik alles weten van jouw voorgeschiedenis en je huidige levensstijl. Na het intakegesprek zien we elkaar wekelijks tijdens een consult.  Als je je streefgewicht hebt behaald, blijf ik je begeleiden. Je komt gedurende ongeveer een jaar elke maand op consult om je, als het nodig is, weer even op scherp te zetten.

Werkwijze

Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen en bespreken we wat we van elkaar kunnen en mogen verwachten. Ook zullen we ingaan op jouw voorgeschiedenis en je huidige levensstijl.

In het intakegesprek van ongeveer 40 minuten gaan we uitgebreid in op een methode om af te vallen. Er zal een meting en een weging worden gedaan. En je krijgt uitgebreide uitleg over het behandelplan in eerste fase.
Tijdens de wekelijkse consulten gaan we in op de bereikte resultaten. Je krijgt steun op momenten waarop je het even niet meer ziet zitten. En je krijgt adviezen over voeding en beweging die je de komende week kunt toepassen.
Als je het streefgewicht hebt bereikt, is het van belang dat je het streefgewicht behoudt. Je komt gedurende ongeveer een jaar elke maand bij mij op consult zodat ik je, als het nodig is, weer even op scherp kan zetten.

Samen aan de slag voor jouw gezonde gewicht?

Scroll naar boven