Over Joan Westgeest in woonkamer

Het is mij gelukt, dus het lukt jou ook!

Ik ben Joan Westgeest, getrouwd en moeder van twee prachtige dochters Carmen en Rosalie. Sinds 2016 ben ik werkzaam als voedingscoach.

Ervaringsdeskundige

Praktisch alle diëten heb ik gevolgd. En voor korte tijd had het meestal succes totdat ik weer normaal ging eten. Dan kwam ik weer boven mijn oude gewicht. Jojoën: ik kan je er alles over vertellen. Op een gegeven moment had ik 20 kg overgewicht en ik herkende mezelf niet meer in de spiegel. Zo wilde ik niet zijn en ik wilde er echt definitief vanaf. Maar wel op een gezonde manier die door diëtisten wetenschappelijk onderbouwd is. Uiteindelijk ben ik uitgekomen bij PS. food & lifestyle (voorheen PowerSlim). Bij de start was ik enigszins sceptisch. Het concept bleek effectief: ik viel tussen 1,3 en 1,5 kg per week af. ’s Avonds met de pot meeëten, gezond en lekker. Ik had een nieuwe levensstijl gevonden en ik behaalde mijn streefgewicht. Ik vond het heel spannend of ik het gewicht kon behouden. Dit lukte niet in het verleden en is nu wel gelukt mede dankzij de begeleiding van mijn coach als stok achter de deur!

Opleidingen

Ik ben zelf enorm enthousiast geworden en wil graag mijn ervaring inzetten om ook andere mensen te helpen met het bereiken en behouden van hun streefgewicht.

Inmiddels heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van voeding en gewicht zoals Voedingstherapie, Natuurvoedingsadviseur, Gewichtsconsulent, Trainer Hormoonfactor en Suppletie-adviseur. In 2020 heb ik me verder gespecialiseerd in Coachend Begeleiden en aanpakken van Emotie Eten. Mijn kennis wil ik verder blijven vergroten. Over voeding ben je nooit uitgeleerd.

Je coach

Als coach ga ik samen met jou op zoek naar de oorzaken van jouw overgewicht en hoe we dit kunnen aanpakken. Ik kan je helpen met het maken van de juiste keuzes, het afslanken en het ontwikkelen van een gezonde levensstijl met voeding en lichaamsbeweging. Zodat je weer lekker in je vel zit, je fit voelt en op gewicht blijft.

Stempel certified voedingscoach PS. food & lifestyle

Samen aan de slag voor jouw gezonde gewicht?

Scroll naar boven