Maak in 4 weken een gezonde start!

Wil jij niet alleen afvallen, maar ook een gezonde levensstijl aanleren?  Stap dan in op makkelijk vol te houden programma van 4 weken voor iedereen die de start wil maken om gewicht te verliezen samen met een coach!

In 4 weken maak je kennis met PS. food & lifestyle door middel van een starterspakket en een compleet programma. Je coach helpt je niet alleen met afvallen, maar ook met het aanleren van een gezonde levensstijl. Zodat je niet alleen je doel bereikt, maar ook vasthoudt.

Meld je nu aan voor een gratis kennismakingsgesprek bij JOAN coacht je in Berkel en Rodenrijs!

 

Samen gaan we ervoor

Wat houdt het 4 weken programma in?

  • Je volgt 4 weken het PS. food & lifestyle programma fase 1 A
  • Complete weekmenu’s: lekker en makkelijk te bereiden
  • Wekelijkse koolhydraatarme recepten en boodschappenlijstjes
  • Persoonlijke begeleiding van mij
  • Wekelijkse tips voor een gezonde levensstijl
  • Iedere week een challenge om jou te motiveren
  • Toegang tot onze handige app

Wil jij ook het normale ritme na de vakantie weer oppakken en tegelijk gewicht verliezen met een coach ? Dan is het 4 weken PS. food & lifestyle programma echt iets voor jou!

Zorg ervoor dat je over een maand geen spijt hebt dat je niet vandaag met het programma bent begonnen en meld je vandaag nog aan!

Joan Westgeest profielfoto
Stempel certified voedingscoach PS. food & lifestyle

Afslanken doen we samen!

Even voorstellen: Joan Westgeest, jouw persoonlijke coach in Berkel en Rodenrijs

Dagelijks zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PS. food & lifestyle programma help ik jou persoonlijk bij het bereiken van jouw afslankdoel. Wil je erachter komen of PS. food & lifestyle iets voor jou is? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

"Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel. "

Patricia zette zichzelf weer op nummer 1 en is nu zo blij met wie ze in de spiegel ziet!

“Na mijn zomervakantie van 2022 was ik niet blij met wat ik in de spiegel zag. Mijn gewicht was inmiddels zo toegenomen dat ik niet lekker in mijn vel zat. Daarnaast maakte ik me zorgen over het risico wat het overgewicht op mijn gezondheid zou kunnen hebben.

Ik begon in augustus te letten op mijn eten en maakte gezondere keuzes. Hierdoor viel ik 4 kilo af, maar dit stagneerde al snel. Ik kwam tot de conclusie dat ik iets moest gaan kiezen wat bij mij past: iets wat structuur geeft, duidelijk is en goed vol te houden.

Het PS. food & lifestyle programma
Een collega van me was goed afgevallen met het PS. food & lifestyle programma. Ik heb dit van de zijlijn gevolgd en mij fascineerde het dat ze zo goed afviel terwijl ze gewoon lekker kon eten.

In oktober besloot ik om op zoek te gaan naar een PS. food & lifestyle coach. Tijdens ons kennismakingsgesprek kreeg ik duidelijke uitleg over het programma en samen hebben we een haalbaar streefgewicht als doel gesteld.

De volgende dag ben ik meteen van start gegaan. De eerste week begin je met het starterspakket, met een bijbehorend weekmenu. Ik vond het heel prettig om een duidelijke leidraad te hebben, en vooral: geen gedoe met calorieën tellen. Het programma geeft structuur en is heel goed vol te houden. Precies waar ik naar op zoek was!

Koolhydraatarm én lekker eten
Tijdens het programma van PS. food & lifestyle leer je een koolhydraatarm eetpatroon aan. Na jaren zoeken heb ik eindelijk iets gevonden dat bij mij past en goed vol te houden is. Het was voor mij een eyeopener dat mijn lichaam zo goed reageert op minder koolhydraten. Ik heb niet zoveel rijst, aardappels of pasta nodig om heerlijk te eten. 

Ik heb nu ook geleerd om de verpakking van een product te lezen. Producten waarvan ik dacht dat ze gezond waren, bevatten soms veel onnodige suikers. Ik maak nu veel bewustere keuzes.

Coaching: precies wat ik nodig had
Mijn coach is al die tijd een positieve factor geweest. Natuurlijk ben ik degene die kilo’s wilde verliezen, maar zij liep met me mee in dit proces en dat maakte me sterk. Ze gaf me uitleg, hielp me wanneer ik iets moeilijk vond of beantwoorde even vlug een praktische vraag via Whatsapp. Ze was er voor me. En dat was precies wat ik nodig had!

Een paar dagen nadat ik gestart was stuurde ze me: ‘Hoe zijn de eerste dagen gegaan?’. Daar was ik zo blij mee. Het gaf me steun en ik wist dat ze er was om mij te helpen.

Een manier die bij me past
Eerder vond ik het lastig om een gezond eetpatroon in te passen in mijn dagelijkse leven. Dat was nu niet het geval. De producten zijn zo lekker en gemakkelijk dat dit geen problemen geeft. En ik was zo blij dat ik geen calorieën meer aan het tellen was. Deze manier van eten past bij mij. Het zorgt er voor dat ik gewicht verlies en me fit voel.

Op de website van PS. food & lifestyle staan allerlei lekkere recepten, maar ook succesverhalen. Die ik af en toe nodig had als stimulans om door te zetten.

Wat heb je bereikt?
Door het programma, te sporten en de enthousiaste begeleiding van mijn coach ben ik inmiddels nog 21 kg afgevallen. Ik zit zelfs onder het streefgewicht dat we in oktober voor ogen hadden. Ik ben ontzettend blij dat ik deze zomer in ben gegaan met in totaal 25 kg minder lichaamsgewicht. Want wat is het fijn weer lekker in mijn vel te zitten!

Mijn gewicht behouden
Ook nu ik mijn streefgewicht bereikt heb, gaat het goed. Dit komt omdat ik vertrouwen heb in deze manier van eten. Ik weet wat ik moet doen, daar heb ik voldoende handvatten voor gekregen. Die kennis geeft een veilig gevoel. 

Ik weet zeker dat het me gaat lukken om dit te behouden, en niet terug zal gaan naar mijn oude gewicht. En als er een paar kilo bijkomt, dan is dat te overzien en weet ik hoe ik die kan aanpakken. Ik heb voor mezelf een grens waar ik niet meer overheen wil, en dat voelt goed.”

Mocht je een vraag hebben, vul dan s.v.p. onderstaand formulier in. Ik neem dan contact met je op.

Ben jij ook klaar voor een verandering?

Wil jij afvallen en woon je in Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs of Pijnacker?
Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Berkel en Rodenrijs.
Ik ben de voedingscoach die jou helpt om die extra kilo’s kwijt te raken.

Afvallen in Berkel en Rodenrijs, samen naar resultaat!!

Scroll naar boven