12 weken zomerprogramma

De zomer is weer in zicht. Lange zomeravonden, barbecues, terrasjes, vakantie en die vrolijke zomerse jurkjes die weer uit de kast kunnen.

Wil jij stralend en vol zelfvertrouwen de zomer in?
Stap dan in op het 12 weken zomerprogramma!
– In 12 weken klaar voor de zomer!
– Persoonlijke begeleiding
– Leer alles over een gezonde levensstijl
– 12 complete weekmenu’s

Meld je nu aan voor een gratis kennismakingsgesprek bij JOAN coacht je in Berkel en Rodenrijs!

Samen gaan we ervoor

Wat kun je verwachten?

  • Je volgt 12 weken het PS. food & lifestyle programma
  • Complete weekmenu’s: lekker en makkelijk te bereiden
  • Koolhydraatarme recepten, met handige boodschappenlijstjes
  • Persoonlijke begeleiding van mij
  • Wekelijkse tips voor een gezonde levensstijl
  • Iedere week een challenge om jou te motiveren
  • Webinar waarin je alles leert over gewichtsbehoud
  • Toegang tot onze handige app

Let op: je zit nergens aan vast. Bereik jij eerder je doel? Of is het PS. food & lifestyle
programma toch niet helemaal wat voor jou? Je betaalt per week en zit niet aan het 12 weken zomerprogramma vast. Vind je bepaalde producten uit het weekmenu niet lekker? Het weekmenu dient als inspiratie en houvast, maar je kunt zelf kiezen welke producten je bestelt

Wat kost het?

  • Je start de eerste week met het starterspakket à € 159,-. Dit pakket bevat 7 dagdoosjes met daarin 6 producten per dag. Plus het kookboek ‘Koolhydraatarm genieten’, vitamine- en mineralen supplementen en een shaker.
  • Daarna kost het PS. food & lifestyle zomerprogramma gemiddeld € 115,- per week aan PS. producten (incl. 2 x supplementen).

Wil jij ook stralend de zomer in? Dan is het 12 weken zomerprogramma echt iets voor jou!

Zorg ervoor dat je over drie maanden geen spijt hebt dat je niet vandaag met het programma bent begonnen en meld je vandaag nog aan!

Joan Westgeest - Samen naar gezond gewicht
Stempel certified voedingscoach PS. food & lifestyle

Afslanken doen we samen!

Even voorstellen: Joan Westgeest, jouw persoonlijke coach in Berkel en Rodenrijs

Dagelijks zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PS. food & lifestyle programma help ik jou persoonlijk bij het bereiken van jouw afslankdoel. Wil je erachter komen of PS. food & lifestyle iets voor jou is? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

"Ik ben enorm trots en voel me zelfverzekerd"

Wendy ging jou voor en deelt graag haar ervaring met jou!

Ik werd gefeliciteerd met mijn zwangerschap
Mijn naam is Wendy en ik ben getrouwd met Michiel. Samen hebben we twee prachtige zoons van 8 en 3 jaar oud. Helaas kwam ik maar niet van die zwangerschapskilo’s af. Op mijn werk werd
ik vaak geconfronteerd door klanten die mij feliciteerde met een zwangerschap, terwijl dat helemaal niet zo was.

Ik zat niet lekker in mijn vel. Ik voelde me moe en futloos en besloot dat ik hier iets aan wilde
doen.

Op 6 mei 2021 ben ik bij mijn coach langs geweest voor een intakegesprek, om kennis te maken met het PS. food & lifestyle programma.

Deze manier van afvallen sprak mij enorm aan omdat je nog
steeds genoeg en heel gevarieerd blijft eten. Een crashdieet zag ik namelijk niet zitten. Ik was enthousiast en 10 mei 2021 ben ik dan ook begonnen met het PS. food & lifestyle programma.

PS. food & lifestyle programma

Tijdens het programma ging ik aan de slag met een koolhydraatarm eetpatroon. Iedere week had ik een afspraak met mijn coach om de voortgang te bespreken, mijn vragen te stellen en
vooruit te kijken naar de komende week.

De eerste week vond ik heel erg zwaar. Na de eerste dag realiseerde ik me hoe verslaafd mijn lichaam was aan alle suikers die ik normaal gesproken binnen kreeg. Na twee weken begon mijn lichaam te wennen en ging het eigenlijk heel gemakkelijk. Na 2,5 maand waren de eerste 10 kilo er al af. Mijn streven was eigenlijk om 10 kilo af te vallen, maar het ging zo gemakkelijk dat ik besloot om mijn doel bij te stellen. Uiteindelijk ben ik in 10 maanden tijd bijna 20 kilo afgevallen.

De producten van PS. food & lifestyle combineerde ik met groenten, vlees en vis. Mijn lievelingsgerecht is fusilli alla Amatriciana. We eten dit nog steeds iedere week. Mijn man was zelfs zo enthousiast dat hij nu ook met het programma begonnen is!

Ik had het niet alleen gekund
De wekelijkse begeleiding van een coach vormt een stok achter de deur. Als ik het even moeilijk had of even stil stond qua gewicht, was mijn coach er voor mij. Ze gaf me een peptalk op de
momenten dat ik het even niet meer zag zitten. Dat ik niet moest opgeven en het af en toe ook best een beetje ‘los’ mocht laten. Stress is namelijk ook niet goed. Ze zorgde ervoor dat ik weer gemotiveerd de deur uitging.

Al een jaar op gewicht
Ik begon met een gewicht van 93 kilo en eindigde op 74 kilo. Het lukt me heel goed om dat stabiel te houden! Ik schommel wel eens 1 à 2 kilo, maar het lukt me nu al een jaar om op gewicht te blijven.

Ik ben enorm trots en blij met het resultaat wat ik met PS. food & lifestyle heb bereikt. Ik voel me fitter, heb veel meer energie en zit weer goed in mijn vel. Ik ben gelukkiger en zelfverzekerder en heb weer zin om dingen te ondernemen.

Mijn nieuwe levensstijl
Het is voor mij een levensstijl geworden waarin je heel gevarieerd, lekker en gezond kan eten. Ik ben me veel bewuster geworden van mijn manier van eten, en heb mijn levensstijl omgegooid. Daarnaast heb ik ook geleerd om me wat minder druk te maken om alles.

Mijn nieuwe, gezonde eetpatroon is makkelijk vol te houden. Ook nadat ik mijn streefgewicht heb bereikt. Een aanrader voor iedereen

Mocht je een vraag hebben, vul dan s.v.p. onderstaand formulier in. Ik neem dan contact met je op.

Ben jij ook klaar voor een verandering?

Wil jij afvallen en woon je in Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs of Pijnacker?
Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Berkel en Rodenrijs.
Ik ben de voedingscoach die jou helpt om die extra kilo’s kwijt te raken.

Afvallen in Berkel en Rodenrijs, samen naar resultaat!!

Scroll naar boven