Anita

Klaar voor de zomer? Start nu met 6 weken zomerprogramma

En ontvang een gratis goodiebag t.w.v. €25,-

Wil jij graag de stap zetten naar jouw leefgewicht?  

 • Heb je al van alles geprobeerd, maar is er niets dat werkt?
 • Wil je een stok achter de deur, zodat je ook blijft doorzetten?
 • Een gezonde levensstijl aanleren en zo: afvallen én op gewicht blijven?
6 weken zomerprogramma
Joan Westgeest profielfoto
Stempel certified voedingscoach PS. food & lifestyle

Ik ga jou helpen!

Mijn naam is Joan Westgeest, jouw voedingscoach in Berkel en Rodenrijs

Sinds 2016 heb al vele mensen mogen helpen naar een gezondere en slankere versie van zichzelf. Ik leer jou hoe je een gezond eetpatroon kunt toepassen en zorg ervoor dat je gemotiveerd blijft. Wekelijks zien we elkaar, kun je jouw vragen stellen en voeren we een lichaamsmeting uit zodat je jouw voortgang kunt bijhouden. Ik ben jouw stok achter de deur!

Stralend de zomer in!


Tijdens het zomerprogramma zetten we samen de stap naar jouw leefgewicht! Een gezond gewicht dat bij je past en dat je kunt vasthouden.

Samen gaan we aan de slag met een koolhydraatarm en eiwitrijk voedingspatroon. Het 6 weken zomerprogramma biedt een complete aanpak. Met uitgewerkte weekmenu’s en tips voor een gezonde levensstijl werken we aan jouw doelen. Zo ga je stralend en vol zelfvertrouwen de zomer tegemoet!

Wat kun je verwachten?

 • Mijn persoonlijke begeleiding
 • 6 Weekmenu’s met recepten
 • Koolhydraatarme en eiwitrijke producten
 • Je leert alles over gezonde voeding en een gezonde levensstijl
 • Gratis goodiebag t.w.v. €25
 • Toegang tot onze handige app

Jouw resultaat

Je leert een gezond eetpatroon aan, dat koolhydraatarm en eiwitrijk is:

 • Stimuleren vetverbranding
  Omdat je weinig koolhydraten binnen krijgt, schakelt je lichaam over op de verbranding van je vetten.
 • Geen jojo-effect meer
  De hoge eiwit inname zorgt voor behoud van je spiermassa, waardoor je stofwisseling op peil blijft. Hiermee voorkom je het jojo-effect.
 • Zichtbare resultaten
  Een vrouw verliest gemiddeld 1 tot 1,5 kg per week tijdens het PS. food & lifestyle programma. Mannen gemiddeld 1,5 kg tot 2 kg per week.

Natuurlijk wil je jouw bereikte resultaat ook behouden. Daarom geef ik je nabegeleiding zolang het nodig is (minimaal een jaar).

Zij ging je voor!
Anita, 46 jaar
-35 kg

Anita

“Het is niet alleen een verandering in gewicht, maar ook in levenskwaliteit!

Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds

Toen ik mijn avontuur begon bij PS. food & lifestyle, droeg ik een startgewicht van maar liefst 122 kg met me mee. Hoewel ik nog steeds leuke kleding kon vinden, irriteerde ik me vaak aan het feit dat veel ervan gewoon niet lekker zat en me niet op mijn best liet voelen.

Het zoveelste dieet

Na een intakegesprek met mijn coach. Dacht ik in eerste instantie: “Oh, daar gaan we weer, het zoveelste dieet… maar laat ik het proberen, we zien wel waar het schip strand”.

Ik was echt verrast dat het zo makkelijk ging, vooral in die eerste weken! Het was erg fijn om de dagdoosjes uit het starterspakket te gebruiken. Er was geen gedoe of nadenken over wat ik moest eten, want alles was al voor me gepland. Het enige wat ik nog hoefde te doen, was wat verse producten halen bij de supermarkt, en zelfs daarover kreeg ik duidelijke instructies!

’s Avonds snaaien

Dat bekende hongergevoel is ver te zoeken met deze levensstijl, wat voor mij een gamechanger is. Vroeger was dat mijn struikelblok; te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Nu gaat dat heel goed. Het voelt eigenlijk helemaal niet als een dieet, en het resultaat spreekt voor zich – ik ben inmiddels maar liefst 35 kg afgevallen.

Ik ben dolblij met mijn verandering. Ik voel me veel beter in mijn vel en kan weer leukere kleding dragen.

De positieve reacties motiveren me

De vele complimenten en positieve reacties zijn niet alleen leuk om te horen, maar motiveren me ook. Mijn coach leidde me niet alleen in de juiste richting, maar heeft me ook geleerd dat regelmatig eten op vaste tijden essentieel is.

Gun jezelf een beloning

Na het bereiken van mijn ‘leefgewicht’ trakteerde ik mezelf op een heerlijk dagje naar de sauna. Het was een geweldige beloning en een moment van ultieme ontspanning. Als tip voor anderen zou ik dit ook aanraden: gun jezelf een mooie beloning. Iets waar je blij van wordt, een dagje uit, dat ene leuke jurkje, of gewoon iets simpels zoals een heerlijke doucheschuim.

In de afgelopen weken heb ik ook geleerd hoe ik mijn gezonde levensstijl kan behouden. Met de extra handvaten die ik van mijn coach heb gekregen, weet ik hoe ik kan omgaan met lastige momenten en lukt het me om bewust te kiezen voor een gezonder alternatief.

Sinds december weet ik mijn gewicht stabiel te houden. Iedere maand ga ik nog een keer bij mijn coach langs om dit te behouden. Ik kan het iedereen aanraden om het op zijn minst eens te proberen. Het is niet alleen een verandering in gewicht, maar ook in levenskwaliteit!

Kan ik jou helpen?

Wil je graag meer weten over het zomerpogramma? En of het PS. food & lifestyle programma ook iets voor jou is? Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op!

Ben jij ook klaar voor een verandering?

Wil jij afvallen en woon je in Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek of Pijnacker?
Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Berkel en Rodenrijs.
Ik ben de voedingscoach die jou helpt om die extra kilo’s kwijt te raken.

Afvallen met JOAN coacht je: samen naar resultaat!!

Scroll naar boven