WIL JIJ STRALEN IN EEN NIEUWE OUTFIT?

ACTIE VOOR ALLE DAMES DIE BIJ JOAN COACHT JE HET PS. FOOD & LIFESTYLE PROGRAMMA VOLGEN

Samen met mij ga je de strijd aan tegen de kilo’s. Je volgt het PS. food & lifestyle programma en je bent stap voor stap op weg naar een gezonde levensstijl.  Dit keer ga je je streefgewicht zeker bereiken!

Om je nog een klein beetje extra te motiveren, maak je in 2024 kans op 150 shoptegoed te besteden bij Fiore Women, een trendy kledingboetiek in het centrum van Berkel en Rodenrijs. Je kunt hier een nieuwe kledingoutfit voor jezelf uitzoeken!

HOE WERKT DEZE ACTIE?

Tijdens het intakegesprek vóór het starten van het PS. food & lifestyle programma hebben we samen een haalbaar streefgewicht bepaald. Als je dit in 2024 hebt behaald, doe je automatisch mee met deze actie. 

Er vindt een loting plaats waarin één cliënt wordt geselecteerd als winnaar. De winnaar wordt uitgenodigd voor een prijsuitreiking en kledingadvies bij Fiore Women. Hiervan wordt een videoreportage gemaakt.

De eerste winnaar was is Caroline (-15 kg) Zij heeft op 1 maart een prachtige nieuwe outfit uitgezocht.  De tweede winnaar is Anita (-14,4 kg). Zij straalt in een nieuwe kledingset die ze op 29 maart heeft samengesteld.

Als je bent uitgeloot in maart, dan blijf je automatisch kans maken bij de volgende lotingen. 

Jouw voedingscoach in Berkel en Rodenrijs

Even voorstellen: Joan Westgeest

Dagelijks zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker je op je streefgewicht komt en blijft als je hierbij door iemand wordt geholpen. Ik ben gecertificeerd coach van de PS. food & lifestyle methode, een koolhydraatarme en eiwitrijke manier van eten. Neem contact met mij op voor een vrijblijvende lichaamsanalyse met adviesgesprek.
Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier. Ik neem dan contact met je op.

Bereik en behoud je streefgewicht met een voedingscoach in de buurt!

Wil jij op je streefgewicht komen en blijven en woon je in Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek of Pijnacker?
Je bent van harte welkom in mijn praktijk om kennis te maken.
Samen met jou op weg naar je gezonde gewicht.

De voedingscoach in Berkel en Rodenrijs

Scroll naar boven