Joyce -12 kg

“In maart dit jaar woog ik 91 kilo en was voor mij de maat vol.
Ik voelde me opgeblazen en had veel buikpijn.

Via mijn coach Joan ben ik er achter gekomen dat ik niet goed reageer op alle suikervervangers (polyolen) en deze kon ik in dit dieet ook beperken. Wel kon ik lekkere chocoladerepen nemen waar weinig tot geen polyolen inzaten.

Je hebt 6 eetmomenten waar drie hoofdmaaltijden en drie tussendoortjes in zitten die je bij je coach kunt aanschaffen. Joan adviseerde me na een periode waarin ik al was afgevallen ook met vervangers die je gewoon in de supermarkt kunt kopen.

Iedere week had ik een weegmoment en elke week was er gemiddeld 1 kilo af waardoor ik na 12 weken al op mijn streefgewicht was!

Dit dieet is goed vol te houden ook dankzij de positieve tips en begeleiding van Joan😀😀

Scroll naar boven