Ans Bijsterveld, 51 jaar

PowerSlim ervaring Ans
Mijn naam is Ans. Eigenlijk ben ik vanaf jong volwassen leeftijd al te zwaar geweest. Je weet wel hoe dat gaat, steeds een paar pondjes meer, dan een paar kilo’s meer en geleidelijk aan groeide ik steeds meer dicht.


Vooral toen ik op mijn 22e jaar zelfstandig ging wonen, ging het snel. Lekkere dingen eten, makkelijke maaltijden klaarmaken die vaak niet heel gezond zijn. Maar ja, makkelijk was toen mijn motto. Bovendien ben ik een Bourgondiër en een echte gezelligheidseter.


Diëten had ik voor dat ik begon met PowerSlim nog nooit gedaan. Ik zag in mijn omgeving hoe dat ging, afvallen maar direct na het stoppen van het dieet weer aankomen. Ik kon er met mijn verstand ook niet bij dat zoiets gezond kon zijn. Dus nee, een dieet volgen was niet aan mij besteed.

Maar dan wordt je ouder en ga je wat mankeren, in die zin dat ik de laatste jaren behept ben met fibromyalgie. Fibromyalgie is een aandoening die geschaard wordt onder de reumatische ziekten. Het komt er in het kort op neer dat je met deze aandoening veel last hebt van spieren, pezen en gewrichten met daarbij de chronische vermoeidheid. Tja, je kunt wel nagaan, dat overgewicht funest is als je dit soort lichamelijke klachten hebt.

Het laatste jaar was ik er toch wel mee bezig hoe ik ooit mijn overgewicht kwijt kon raken. Ik zag daar geen mogelijkheid voor. Ik woog ondertussen 113,8 kilo. Krijg die kilo’s er zonder hulp maar eens af!

Toen raakte ik in gesprek met een collega die het PowerSlim afslankprogramma met succes had gevolgd. Zij was zo enthousiast dat ze haar eigen PowerSlim praktijk heeft opgericht. Ik liet mij door haar voorlichten en kon mij eigenlijk wel vinden in het concept van PowerSlim. Ik had mij voorgenomen om na de decembermaand te beginnen, met toch wel de nodige bedenkingen of ik het zou redden om zoveel kilo’s kwijt te raken. Maar goed, op 10 januari ben ik uiteindelijk met het PowerSlim afslankprogramma begonnen.

Het eerste wat mij opviel en waar ik heel blij mee was, is dat de producten van PowerSlim ongelofelijk lekker zijn. Ik mocht zowaar gewoon chocolade en chips! Ik moest even wennen aan het eetritme, om de twee uur iets eten. In het begin was het dus erg veel klokkijken, maar dat wende snel.

Het receptenboek van PowerSlim is in één woord geweldig! Wat een heerlijke recepten en vooral ook wat een gemakkelijk klaar te maken maaltijden. Binnen een half uur heb je je maaltijd op tafel, ideaal! Bovendien at mijn man ’s avonds gewoon met mij mee! Erg gemakkelijk in te passen in je dagelijkse leven, geen dubbele maaltijden koken maar gewoon koken voor twee met PowerSlim.

Ik was dus meteen erg positief over het begin van het programma en ik kon het ook heel goed volhouden; geen hongergevoel en de wetenschap dat je na twee uur weer iets mag eten, helpt om het vol te houden. Daarbij lekker veel water drinken (ik drink nu elke dag twee liter water) helpt ook enorm, want water vult.

Wat voelde ik mij trots toen ik de eerste kilo’s zag verdwijnen. De weken en maanden die volgde zag ik dat mijn gewicht lager werd. Ik voelde mij er goed bij en het bewegen kostte mij minder moeite en dat motiveert enorm. Ik heb het nooit moeilijk gevonden om het PowerSlim programma vol te houden.

Ik kan nu weer lekker wandelen, wat ik zo graag doe en de laatste jaren steeds minder goed kon. Zelfs tijdens mijn vakantie in juni heb ik mij perfect aan het programma gehouden. Ik heb alle tussendoortjes meegenomen die ik nodig had. Ook het receptenboek ging mee. Het was prima te doen en ik viel tijdens mijn vakantie gewoon verder af.

Nu ben ik bijna een jaar het PowerSlim afslankprogramma aan het volgen en ik heb bijna mijn streefgewicht bereikt. Ik zit nu in fase 2C, de laatste fase voor de gewichtsbehoudfase, Ik had vooraf nooit verwacht dat ik zulke resultaten zou boeken. Maar het is gelukt, dankzij het geweldige programma van PowerSlim en mijn coach.

Aangezien ik nu een heel nieuw eetpatroon heb ontwikkeld, denk ik dat ik in de toekomst een stuk gemakkelijker mijn gewicht kan behouden. Ik weet nu wanneer en hoe ik moet ingrijpen, mocht ik toch even iets zwaarder worden. Dat is ook de winst van PowerSlim, je valt niet alleen af, maar je krijgt een nieuwe levensstijl die je voor de rest van je leven met je meeneemt.

Scroll naar boven