Jetske Leijenaar, 27 jaar

Mijn naam is Jetske Leijenaar. Als ik verschillende verhalen lees van afvallers beginnen ze vaak met “ik had als kind al overgewicht” of “ik ben altijd al zwaar geweest”. Bij mij was dit niet zo.
Tot mijn 20e zat ik op een gezond gewicht en had ik een gezond BMI. In die tijd sportte ik niet en om dat te compenseren was ik heel streng voor mezelf wat betreft voeding. Ik nam haast nooit een lekker tussendoortje en heb zelfs een jaar lang geen alcohol gedronken, alles om maar op gewicht te blijven.

Dit veranderde toen ik op mezelf ging wonen. Ik was er helemaal klaar mee om altijd maar aan mijn lijn te denken. In die tijd was het bij mij alles of niets, dus óf heel streng, óf alles eten waar ik maar zin in had. Met als gevolg dat ik op mijn 26e niet meer lekker in mijn vel zat. Shoppen vond ik niet meer leuk. Als ik al eens ging winkelen, zat niks lekker of wilde ik alleen wijde truitjes aan om mijn buik te verbergen. Het roer moest om toen ik opeens maat XL niet meer paste. Ik, die voorheen altijd zo om haar lijn dacht, paste niet meer in maat XL. Dat kon écht niet meer.

Via Facebook kwam ik PowerSlim tegen. De ervaringen van anderen én de producten maakten mij nieuwsgierig. Ik maakte op 29 september een afspraak met Anke Atsma, mijn PowerSlim diëtiste in Leeuwarden. Ze maakte mij meteen al enthousiast. PowerSlim heeft zoveel producten en je mag zes keer op een dag eten. Ik wilde absoluut niet aan de shakes en vind het daarom zo fijn dat ik zo vaak op een dag “moet” eten. Ook zijn de producten heel lekker, waardoor je nooit tegen je zin iets eet. En als ik al iets minder lekker vond, kon ik het bij Anke ruilen voor wat anders.

Anke heeft mij elke week heel goed geholpen. Als ik vragen had, kon ik altijd bij haar terecht. Ook heel erg leuk dat ze zo met mij meeleefde. Ik vind het heel fijn dat je na PowerSlim nog een jaar na-begeleiding krijgt, dan heb je toch een beetje die stok achter de deur.

Mijn doel is nu bereikt! Ik ben zo trots op mijzelf! Ik zit veel beter in mijn vel, voel me gezond en fit en vind het weer leuk om te shoppen. Vorig jaar liep ik tijdens de zomer in een badpak, nu durf ik mijn bikini weer aan! Mijn ‘alles of niets- mentaliteit’ is veranderd. Ik heb eindelijke en goede balans gevonden tussen gezond eten en (af en toe) snoepen. Jezelf alles maar ontnemen, daar wordt niemand vrolijk van toch?

PowerSlim zou ik zeker aanraden bij anderen. De producten zijn lekker, de wekelijkse begeleiding is erg fijn, en je voelt je erna super. Gewoon doen dus!

Scroll naar boven